title

بررسی اثر مهاری آلیسین- ماده ی فعال عصاره ی سیر- بر آنزیم اوره آز هلیکوباکترپیلوری

ارزنلو, محسن ، پیری دوگاهه, هادی ، فرضی, احد (1389) بررسی اثر مهاری آلیسین- ماده ی فعال عصاره ی سیر- بر آنزیم اوره آز هلیکوباکترپیلوری. دکتری حرفه ای (پایان نامه) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.




[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
95kB
[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
400kB
[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
محدود به فقط پرسنل سامانه

1MB

آدرس اینترنتی رسمی : http://lib.arums.ac.ir

خلاصه فارسی

پیشینه و هدف: اوره آز یک فاکتور ویرولانس کلیدی است که در بیماریزایی هلیکوباکترپیلوری دخالت دارد. مهار اوره آز حذف هلیکو باکتر پیلوری را از محیط معده امکان پذیر میسازد و قدرت بیماریزایی باکتری را کاهش میدهد در این مطالعه ما اثر عصاره ی سیر را روی آنزیم اوره آز هلیکوباکتر پیلوری مطالعه کردیم. مواد و روشها: فعالیت آنزیم اوره آز در محلول 10 میلی مولار K2HPO4 حاوی 002/0 درصد معرف فنل رد و 3 میلی مول اوره با pH 2/6 سنجیده شد و واکنش با استفاده از میکروپلیت خوان در جذب نوری 571 نانومتر اندازه گیری شد. آزمایش مهار اوره آز در حضور غلظتهای مختلف عصاره ی سیر با مقادیر مشخصی آلیسین به همان روش اندازه گیری فعالیت اوره آز انجام شد و فعالیت باقی مانده نسبت به کنترل مثبت محاسبه گردید. نتایج: عصاره ی سیر توانست فعالیت اوره لیتیک اوره آز را با یک فرایند وابسته به دوز مهار کند. انکوباسیون 200 میکرولیتر عصاره ی سیر حاوی 250 میکروگرم آلیسین توانست 92 درصد فعالیت اوره آز را مهار کند. نتیجه گیری: نتایج نشان داد آلیسین قادر است آنزیم اوره آز هلیکوباکتر پیلوری را به طور موثری مهار نماید که میتواند مسیر جدیدی را برای مطالعه¬ی بیماریهای مرتبط با هلیکوباکتر پیلوری در آینده فراهم کند.

عنوان انگليسي

In vitro study of the inhibitory effect of allicin -the active component of garlic extract- on H. pylori urease

خلاصه انگلیسی

Background and objectives: Uerase is a key virulence factor contributes to the pathogenesis of H. pylori. Inhibition of urease makes it easily to be removed from the stomach and may reduce the virulence of bacteria. In this study we investigated the effect of aqueous garlic extract on ureolytic activity of H. pylori urease. Methods: The activity of urease was assayed in 10 mM phosphate buffer pH 6.8 containing 0.002 % of phenol red and 3 mM of urea and the reaction was measured by micro plate reader (570 nm). The urease inhibition experiments were carried out in the same manner of urease activity assay in the presence of various concentrations of extract of garlic with known amount of allicin. The residual activity was determined relative to allicin-free control. Results: Allicin inhibits urease in a dose-dependent manner. Incubation of urease with 200 µL garlic extract containing 240 µg concentration of allicin inhibited 92 % of enzyme activity. Conclusion: The results indicated that allicin potentially inhibits the H. pylori urease and may provide a new line of investigation on H. Pylori related diseases in the future.

نوع سند :پایان نامه (دکتری حرفه ای )
زبان سند : فارسی
استاد راهنما :محسن ارزنلو
استاد مشاور :هادی پیری دوگاهه
نگارنده :احد فرضی
اطلاعات اضافی :شماره پایان نامه: 0348
کلید واژه ها:اوره آز ، عصاره ی سیر ، آلیسین ، هلیکوباکتر پیلوری
کلید واژه ها (انگلیسی):H. pylori , Urease , Allicin , Garlic extract
موضوعات :QV فارماکولوژی
QW میکروب شناسی و ایمنی شناسی
بخش های دانشگاهی :دانشكده پزشكي > واحد پژوهش > پايان نامه هاي دفاع شده
دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش میکروبیولوژی
کد شناسایی :1753
ارائه شده توسط : خانم صغری گلمغانی
ارائه شده در تاریخ :05 آبان 1389 00:48
آخرین تغییر :11 آذر 1391 11:25

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...