title

مطالعه اثر ضد ميکروبي آليسين (ماده فعال موجود در سير) بر استرپتوکوک هاي گروه B جدا شده از زنان حامله در شهر اردبيل

ارزنلو, محسن ، پیری دوگاهه, هادی ، اسداللهی, ملیحه (1391) مطالعه اثر ضد ميکروبي آليسين (ماده فعال موجود در سير) بر استرپتوکوک هاي گروه B جدا شده از زنان حامله در شهر اردبيل. دکتری حرفه ای (پایان نامه) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.




[img]
پیش نمایش
متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
356kB
[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
39kB
[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
محدود به فقط پرسنل سامانه

1MB

آدرس اینترنتی رسمی : http://lib.arums.ac.ir

خلاصه فارسی

پیشینه و هدف: استرپتوکوک هاي گروه B از مهم ترین علت های عفونت های نوزادان و مادران می باشد. مواد و روش ها: آلیسین با استفاده از روش Semi-preparative HPLC خالص سازی شد.MIC وMBC آلیسین برای ۵۲ سویه GBS به روش میکرودایلوشن در محیط کشت تاد هویت براث تعیین شد. نتایج: MIC آلیسین ۶۴ یا ۱۲۸ میکرو گرم بر میلی لیتر و MBC آلیسین ۱۲۸ تا۵۱۲ میکروگرم بر میلی لیتر بود. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که آلیسین می تواند رشد استرپتوکوک های گروهB را مهار نماید.

عنوان انگليسي

Study of the in vitro activity of Allicin ,Active principle of garlic extract, against Group B streptococcus isolated from pregnant women in Ardabil

خلاصه انگلیسی

Background and Objectives: Group B Streptococci (GBS) is a major cause of neonatal and maternal infections. The aim of this study was to determine antimicrobial activity of allicin Group B streptococci isolated from pregnant women in Ardabil. Materials and Methods: Allicin was purified using semi-preparative HPLC procedure. MICs and MBCs of allicin were determined for 52 GBS strains using microdilution method in Todd Hewit broth medium. Results: MIC of allicin was 64 or 128 µg/ml and MBC of allicin was 128 to 512µg/ml for GBS strains. Conclusion: The result of this study showed that allicin can inhibit growth of Group B streptococci.

نوع سند :پایان نامه (دکتری حرفه ای )
زبان سند : فارسی
استاد راهنما :محسن ارزنلو
استاد مشاور :هادی پیری دوگاهه
نگارنده :ملیحه اسداللهی
اطلاعات اضافی :شماره پایان نامه: 0423
کلید واژه ها:آلیسین، استرپتوکوک گروهB , ،MIC ،MBC
کلید واژه ها (انگلیسی):Allicin; Group B Streptococcus; MBC; MIC
موضوعات :QW میکروب شناسی و ایمنی شناسی
WQ مامایی
بخش های دانشگاهی :دانشكده پزشكي > واحد پژوهش > پايان نامه هاي دفاع شده
دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش میکروبیولوژی
کد شناسایی :3634
ارائه شده توسط : خانم صغری گلمغانی
ارائه شده در تاریخ :01 آبان 1391 13:42
آخرین تغییر :09 آذر 1391 08:41

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...