title

لاكتوباسيلوس كروستروم : سويه پروبيوتيكي جديد جدا شده ازلبنيات سنتي ايران

درخشان, ونوس ، شرفی, حکیمه ، هوشمند, بهزاد ، ساجدی نژاد, ندا ، احمدیان, غلامرضا ، شهبانی ظهیری, حسین ، اکبری نوقابی, کامبیز (1391) لاكتوباسيلوس كروستروم : سويه پروبيوتيكي جديد جدا شده ازلبنيات سنتي ايران. در: The 13th Iranian & The Second International Congress of Microbiology, July 14 – 16, 2012, Ardabil - Iran.

متن کامل

[img]
پیش نمایش
متنی - نسخه چاپ شده
268kB

آدرس اینترنتی رسمی : http://congress.arums.ac.ir/index.php/IICM/5/sched...

خلاصه فارسی

مقدمه: پروبیوتیک ها موجودات زنده ای هستند که وقتی به میزان کافی به کار روند فوایدی را برای سلامت میزبان ایجاد می کنند. اهداف: هدف از این مطالعه، بررسی پتانسیل پروبیوتیک سويه اي جدید از لاکتوباسیلوس جدا شده از فراورده های لبنی با خواص خاص مربوط به پروبیوتیک ها، به عنوان مثال مقاومت در برابر اسید، تحمل صفرا، خواص اتصالي و فعالیت ضد باکتری مي باشد. روش تحقيق: سويه هاي لاكتوباسيلوس از انواع مختلف لبنيات سنتي ايران جداشدند. محيط كشت با pH 2،5و 7 متناسب با pHقسمت هاي مختلف دستگاه گوارش تنظيم شد. نمك هاي صفراوي با غلظت هاي 1،3و 5 درصد به عنوان شرايط استرس انتخاب شدند. فعاليت ضدباكتريايي لاكتوباسيلوس ها به روش انتشار در چاهك تعيين شد. يافته ها: از بين سويه هاي جداشده 15 سويه بقاي بالايي در شرايط استرس ناشي از اسيد، NaClو نمك هاي صفراوي نشان دادندو در بين آن ها يكي بهترين براساس خواص پروبيوتيكي بود. شناسايي سويه مورد نظر با PCR نشان داد كه سويه مورد نظر Lactobacillus crustorum بود. سويه انتخابي باكتري هاي بيماري زا را به خوبي مهار مي كند. مطالعات Invivo براي اثبات توانايي لاكتوباسيلوس انتخابي در موش BALb/Cانجام گرفت. برسي هاي هيستولوژيكي به منظور برسي خواص سويه انتخابي در شرايط Invivo انجام گرفت. سويه انتخابي به صورت زنده و كشته شده توسط خوراندن در گروه هاي مختلف به موش هاي 4-6 ماه با دوز 108داده شدسپس موشها با E.coliآلوده شدند. نتيجه گيري: اين تحقيق به منظوراثبات پتانسيل پروبيوتيكي سويه اي جديد از لاكتوباسيلوس در شرايط invivo و invitro مي باشد..

عنوان انگليسی

Lactobacillus crustorum: New Probiotic Strain Isolated from Iranian Traditional Dairy Products

خلاصه انگلیسی

Background & Objectives: Probiotics are live micro-organisms that when administered in adequate amounts confer health benefits upon the host. Aim of this study, investigating the probiotic potential of new strain of Lactobacillus isolated from Dairy products with certain properties relevant to probiotic action, e.g. resistance to acid, bile tolerance, adhesive properties and antibacterial activity were investigated. Methods: lactobacilli isolated from different kinds of Iranian traditional dairy products. Media of pH = 2.0, 5.0, 7.0 and 9.0 according to pH of different part of gastrointestinal track and bile salt concentrations of 0.3, 0.5 and1.0% were used as stress conditions. Antibacterial activity of the probiotic lactobacilli was determined by means of the well diffusion Methods. Invivo study was done to prove ability of lactobacillus crustorum in mice BalbC, hitological assay was done to screen some properties of the selected Lactobacillus in invivo condition. Heat treated and live cells of L. crustorum were inoculated by gauvage to different groups of 4-6 months-old female BALB/c mice in doses of 108 CFU/dose. Thereafter, these mice were challenged with Escherichia coli, also inoculated in the GIT of the animals. Results: Among 100 isolates, 15 strains showed extremely high survival rates under stress caused by acid, NaCl or bile salts and among them one of them was the best based on probiotic properties. The identification by PCR techniques revealed that the potent strain was Lactobacillus crustorun. The selected strains inhibited test pathogenic bacteria to different extents in both invitro and invivo condition. Conclusion: Results obtained in this study proved the probiotic properties of a new strain of lactobacillus. According to our results selected strain was a potent strain based on probiotic properties in invivo and invitro conditions.

نوع سند :موضوع کنفرانس یا کارگاه (پوستر )
زبان سند : انگلیسی
نویسنده اول :ونوس درخشان
نویسنده مسئول :کامبیز اکبری نوقابی
کلیدواژه ها (انگلیسی):Lactobacillus; Bacillus; Probiotic Strain
موضوعات :QW میکروب شناسی و ایمنی شناسی
WD بیماریهای تغذیه و متابولیکی
بخش های دانشگاهی :معاونت تحقیقات و فناوری > مديريت تحقیقات و فناوری و اطلاع رساني > مدیریت همایش ها و کنگره های دانشگاه
کد شناسایی :5912
ارائه شده توسط : خانم صغری گلمغانی
ارائه شده در تاریخ :08 شهریور 1393 06:42
آخرین تغییر :08 شهریور 1393 06:42

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...