title

تعيين ميزان آليسین در بخشهای مختلف گياه سیر با استفاده از روش HPLC

ارزنلو, محسن ، بهلولی, شهاب (1388) تعيين ميزان آليسین در بخشهای مختلف گياه سیر با استفاده از روش HPLC. [ طرح تحقیقاتی]

متن کامل

[img] PDF - نسخه چاپ شده
محدود به فقط پرسنل سامانه

410kB

خلاصه فارسی

در مطالعه حاضر وجود آليسين در عصاره گياه سبز سير براي اولين بار مورد ارزيابي قرار گرفت. آليسين در عصاره آبي بدست آمده از برگ، ساقه و پيازچه جوان گياه تازه سير با استفاده از روش HPLC اندازه گيري شد. نتايج مطالعه نشان داد که آليسين در عصاره بدست آمده از همه بخشهاي گياه سير وجود دارد. عصاره بدست آمده از پيازچه جوان با mg/mL 01/ ± 8/4حاوي بيشترين ميزان و عصاره هاي ساقه و برگ با mg/mL 01/0 ± 44/0 و 01/0 ± 26/0 به ترتيب در رتبه هاي بعدي قرار داشتند. نتايج بدست آمده در اين مطالعه گياه سبز سير را به عنوان يک منبع جديد براي آليسين معرفي مي کند. بدليل اينکه گياه سبز سير به عنوان يک سبزي مطبوع در بسياري از کشورهاي جهان استفاده مي شود لذا اثرات مفيد آن بر روي سلامت مي تواند موضوع مطالعات بعدي باشد.

عنوان انگليسی

Determination of allicin in green garlic plant by HPLC method

خلاصه انگلیسی

The presence of allicin in green garlic plant extracts was investigated. Allicin in aqueous extracts from green garlic leaf, shoot and young bulbs were determined by HPLC. The results for determination of allicin indicated the presence of allicin in extracts from whole green garlic plant and showed that young bulb extract with 0.48 ± 0.01 mg/mL, contained the highest level of allicin followed by shoot and leaf extracts with 0.44 ± 0.00 and 0.26 ± 0.01 mg/mL, respectively. The results obtained in this study offer green garlic as a new source of allicin. As green garlic plant is a favourite vegetable in many countries, beneficial effects of green garlic on health can be subject of future studies.

نوع سند : طرح تحقیقاتی
زبان سند : فارسی
وضعیت پروژه : اتمام یافته
مجری اصلی :محسن ارزنلو
مجری اصلی :شهاب بهلولی
تاریخ اتمام :19 آذر 1388
ضریب تاثیر و نمایه مجلات:شماره اولویت : 145و147
کلیدواژه ها (فارسی):گياه سبز سير ، آليسين ، HPLC
کلیدواژه ها (انگلیسی):Green garlic plant ; Allicin ; HPLC
موضوعات :QV فارماکولوژی
QW میکروب شناسی و ایمنی شناسی
بخش های دانشگاهی :دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش فارماکولوژی
دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش میکروبیولوژی
کد شناسایی :1534
ارائه شده توسط : خانم صغری گلمغانی
ارائه شده در تاریخ :11 مرداد 1389 07:21
آخرین تغییر :15 شهریور 1391 08:26

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...