ارزنلو, محسن ، بهلولی, شهاب ، رضایی, شیرین (1390) مطالعه اثر ضد میکروبی آلیسین (ماده فعال موجود در سیر) بر استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پرسنل پرستاری بیمارستان امام خمینی. دکتری حرفه ای (پایان نامه) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.
متن کامل
![]() |
متنی
- گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
72kB |
![]() |
متنی
- گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
244kB |
![]() |
متنی
- گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
محدود به فقط پرسنل سامانه 531kB |
![]() |
متنی
- گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
محدود به فقط پرسنل سامانه 669kB |
عنوان انگليسی
Study of the in vitro activity of Allicin (active principle of garlic extract) against Staphylococcus aureus isolated from nursing staff of Imam Khomeini hospital, Ardabil
نوع سند : | پایان نامه (دکتری حرفه ای ) |
---|---|
زبان سند : | فارسی |
استاد راهنما : | محسن ارزنلو |
استاد مشاور : | شهاب بهلولی |
نگارنده: | شیرین رضایی |
ضریب تاثیر و نمایه مجلات: | شماره پایان نامه : 0379 |
کلیدواژه ها (فارسی): | استافیلوکوکوس اورئوس ، آلیسین ، حداقل غلظت بازدارندگی ، حداقل غلظت کشندگی |
کلیدواژه ها (انگلیسی): | Staphylococcus aureus , Allicin , Minimum inhibitory concentration , Minimum bactericidal concentration |
موضوعات : | QV فارماکولوژی QW میکروب شناسی و ایمنی شناسی |
بخش های دانشگاهی : | دانشكده پزشكي > واحد پژوهش > پايان نامه هاي دفاع شده دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش فارماکولوژی دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش میکروبیولوژی |
کد شناسایی : | 2719 |
ارائه شده توسط : | خانم صغری گلمغانی |
ارائه شده در تاریخ : | 02 آبان 1390 16:07 |
آخرین تغییر : | 22 اردبهشت 1399 09:58 |
فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد