title

مطالعه اثر ضد میکروبی آلیسین (ماده فعال موجود در سیر) بر استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پرسنل پرستاری بیمارستان امام خمینی

ارزنلو, محسن ، بهلولی, شهاب ، رضایی, شیرین (1390) مطالعه اثر ضد میکروبی آلیسین (ماده فعال موجود در سیر) بر استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پرسنل پرستاری بیمارستان امام خمینی. دکتری حرفه ای (پایان نامه) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.

متن کامل





[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
72kB
[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
244kB
[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
محدود به فقط پرسنل سامانه

531kB
[img] متنی - گزارش نهایی طرح تحقیقاتی/ پایان نامه
محدود به فقط پرسنل سامانه

669kB

عنوان انگليسی

Study of the in vitro activity of Allicin (active principle of garlic extract) against Staphylococcus aureus isolated from nursing staff of Imam Khomeini hospital, Ardabil


نوع سند :پایان نامه (دکتری حرفه ای )
زبان سند : فارسی
استاد راهنما :محسن ارزنلو
استاد مشاور :شهاب بهلولی
نگارنده:شیرین رضایی
ضریب تاثیر و نمایه مجلات:شماره پایان نامه : 0379
کلیدواژه ها (فارسی):استافیلوکوکوس اورئوس ، آلیسین ، حداقل غلظت بازدارندگی ، حداقل غلظت کشندگی
کلیدواژه ها (انگلیسی):Staphylococcus aureus , Allicin , Minimum inhibitory concentration , Minimum bactericidal concentration
موضوعات :QV فارماکولوژی
QW میکروب شناسی و ایمنی شناسی
بخش های دانشگاهی :دانشكده پزشكي > واحد پژوهش > پايان نامه هاي دفاع شده
دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش فارماکولوژی
دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش میکروبیولوژی
کد شناسایی :2719
ارائه شده توسط : خانم صغری گلمغانی
ارائه شده در تاریخ :02 آبان 1390 16:07
آخرین تغییر :22 اردبهشت 1399 09:58

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...