امانی, فیروز and رحیمی, الناز and فرضی زاده, فاطمه and دیده وری, المیرا and نصیرپور, فاطمه and احمدی, فاطمه (1391) بررسی میزان استفاده ی مردم شهر اردبیل از فست فود. در: هشتمین همایش دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی شرق کشور, آبان ماه 91, خراسان شمالی - بجنورد.
|
Text
- Published Version
119kB |
Persian Abstract
سابقه و هدف: یکی از مسایل مهمی که بر سلامت جامعه تاثیر می گذارد گرایش مردم به استفاده از غذاهای آماده و فست فود می باشد براین اساس شناخت دلایل استفاده از فست فود، میزان مصرف آن و جلوگیری از افزایش استفاده از آن بسیار مهم است. هدف این مطالعه بررسی میزان استفاده مردم از فست فود می باشد. روش کار: در این پژوهش از 200 نفر از افرادی که فست فود مصرف می کردند در سطح شهر اردبیل نمونه گیری شد. روش نمونه گیری به صورت تکمیل پرسشنامه بود که نتایج با استفاده از روش های آمار توصیفی در نرم افزار آماری spss آنالیز شدند. یافته ها: در این پژوهش حدود 40 درصد از افراد مصرف کننده، استفاده از ساندویچ و غذاهای آماده ی کم هزینه تر را ترجیح دادند. در این مطالعه بین میزان آگاهی افراد از طرز تهیه و بهداشتی بودن این نوع غذاها، نوع شغل، کمبود وقت و میزان مصرف فست فود رابطه ی نزدیکی وجود دارد. نتیجه گیری: با افزایش میزان آگاهی اقشار مختلف جامعه نسبت به مضرات و عواقب استفاده از این نوع غذاها می توان در راستای کاهش شاخص مصرف فست فود در جامعه تلاش کرد.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Speech) |
---|---|
زبان سند : | فارسی |
نویسنده اول : | فیروز امانی |
نویسنده : | الناز رحیمی |
نویسنده : | فاطمه فرضی زاده |
نویسنده مسئول : | المیرا دیده وری |
نویسنده : | فاطمه نصیرپور |
نویسنده : | فاطمه احمدی |
Uncontrolled Keywords: | فست فود - سلامت - بهداشت |
Subjects: | WA Public Health > WA. 900 Vital Statistics WA Public Health > WA. 900 Vital Statistics |
Divisions: | Faculty of Medicine > Department of Basic Sciences > Department of Vital Statistics |
ID Code: | 3791 |
Deposited By: | Dr Firouz Amani |
Deposited On: | 23 Sep 1391 08:21 |
Last Modified: | 31 Jan 1393 08:57 |
Repository Staff Only: item control page