title

بررسي وضعيت مصرف غذاهاي فوري (فست فود) در دانشجويان شهر خلخال

فرزانه, اسماعیل and محمدجانی, بتول and محمدی, فاطمه and مطلبی, فاطمه and مهربان, زهرا (1393) بررسي وضعيت مصرف غذاهاي فوري (فست فود) در دانشجويان شهر خلخال. در: ششمین کنگره سالیانه دانشجویی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, 18 آذرماه 93, اردبیل- دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.

[img]
Preview
Text - Published Version
556kB

Persian Abstract

سابقه و اهداف: بدون ترديد يكي از عوامل موثر بر سلامت، وضعيت تغذيه است. امروزه با پيشرفت علم و فناوري و صنعت، شيوه ي زندگي تغيير كرده و استفاده از غذاهاي فوري (فست فود) رواج يافته است. پژوهش حاضر با هدف تعيين وضعيت مصرف غذاهاي آماده در بين دانشجويان شهر خلخال صورت پذيرفت. روش بررسي: نوع مطالعه توصيفي و به روش مقطعي بود كه بر روي 150 دانشجو در سطح شهر خلخال انجام شد. و اطلاعات لازم در مورد وضعيت مصرف فست فود در بين دانشجويان با استفاده از يك پرسشنامه، جمع آوري گرديد. يافته ها: يافته هاي به دست آمده از تحقيق نشان داد كه 28% (42 نفر) از افراد مورد مطالعه مرد و72% (108 نفر) زن بودند. با توجه به اطلاعات جمع آوري شده 35% افرادي كه دراين مطالعه از فست فود استفاده مي نمودند نسبت به مواد اوليه مورد استفاده در فست فود آگاهي نداشتند. نتيجه گيري: داده ها نشان مي دهد اغلب، وعده ي مصرف غذاهاي آماده در وعده ي ناهار مي باشد و نخستين اولويت دانشجويان در انتخاب فست فود ها بهداشت مي باشد و به ترتيب به تنوع و قيمت آن توجه مي كنند و حدود نيمي از افراد هزينه اي كمتر از 5000 تومان در هفته صرف خريد فست فود مي نمايند.



Item Type:Conference or Workshop Item (Poster)
زبان سند : فارسی
نویسنده مسئول :اسماعیل فرزانه
Uncontrolled Keywords:فست فود ، خلخال ، تغذیه
Subjects:WD Nutrition Disease and metabolic diseases
Divisions:Faculty of Medicine > Department of Internal Medicine , Cardiology , Infectious
ID Code:6150
Deposited By: Dr Firouz Amani
Deposited On:26 Sep 1393 10:03
Last Modified:24 May 1397 10:16

Repository Staff Only: item control page

Document Downloads

More statistics for this item...