title

ارزيابي اثرات ضد باكتريايي اسانس آويشن شيرازي برگونه های انتروباکتریاسه

عباسقلی زاده, ناطق ، اتحاد, غلامحسین ، عرب, روح اله ، نعمتی, علی ، براک, منوچهر ، پیرزاده, اکبر (1388) ارزيابي اثرات ضد باكتريايي اسانس آويشن شيرازي برگونه های انتروباکتریاسه. Research Journal of Biological Sciences ــ 3 (3). ص.ص.345-347. شاپا 1815-8846

متن کامل

[img]
پیش نمایش
متنی - نسخه چاپ شده
263kB

آدرس اینترنتی رسمی : http://www.medwellonline.net


عنوان انگليسی

antibacterial effects of Zataria Multiflora Boiss on (shiraz oregano essence) Enterobacteriacea species

خلاصه انگلیسی

Abstract Shiraz oregano herb). In this study, antibacterial effects of Shiraz oregano on Enterobacteriacea species, is evaluating. To provide essence 50 g of dried ground leaf of plant beside 700 mL of distilled water were poured into flask and with 1 mL min -1 velocity distillation the essence was extracted. Determination of microbial sensitivity was performed in the Kirby Bauer method. Among Enterobacteriacea including Escherichia coli, Klebsiella pneumonia and Proteus mirabilis MIC varied between 78 and 624 µg mL. According to obtained results from this research and increasing limitations of chemical antimicrobial usage like side effects and drug resistance, there is need to replacement of these substances with natural ones and herbal essences and this issue can pave the way for studies about replacement of mentioned substances, to preserve alimentary substances and controlling of human`s disease. ]]>

نوع سند :مقاله
زبان سند : انگلیسی
نویسنده اول :ناطق عباسقلی زاده
نویسنده مسئول :منوچهر براک
ضریب تاثیر و نمایه مجلات:index: Zoological Record
کلیدواژه ها (فارسی):اثر ضدباکتریایی / باکتریهای گرام منفی رودهای / مقاومت باکتریایی / آویشن شیرازی / گونه های متعدد زاتاریا
کلیدواژه ها (انگلیسی):antibacterial effects / zataria multiflora / entrobacteriaceae / bacterial resistance / shiraz oregano
موضوعات :QV فارماکولوژی
QW میکروب شناسی و ایمنی شناسی
بخش های دانشگاهی :دانشكده پزشكي > گروه اطفال ، پزشکی اجتماعی
دانشكده پزشكي > گروه جراحی
دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش تغذیه
دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش میکروبیولوژی
دانشکده بهداشت > گروه بهداشت عمومی
دانشکده بهداشت > گروه بهداشت عمومی
دانشکده بهداشت > گروه بهداشت عمومی
کد شناسایی :634
ارائه شده توسط : آقای غلامحسین اتحاد
ارائه شده در تاریخ :25 دی 1388 06:18
آخرین تغییر :16 اردبهشت 1393 13:07

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...