title

آیا آموزش تغذیه می تواند وضعیت تغذیه زنان باردار را بهبود بخشد؟

مهاجری, مهسا ، برزگر, علی ، نعمتی, علی ، رأفتی, پگاه (1397) آیا آموزش تغذیه می تواند وضعیت تغذیه زنان باردار را بهبود بخشد؟. Nutrafoods ــ 2018 (17). ص.ص.23-26. شاپا 17:23-26

متن کامل

[img]
پیش نمایش
متنی - نسخه چاپ شده
744kB

آدرس اینترنتی رسمی : https://www.nutrafoods.eu

خلاصه فارسی

سابقه و هدف: تغذیه در دوران بارداری بر سلامت مادر و سلامت و رشد جنین تأثیر می گذارد. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر برنامه آموزش تغذیه بر رژیم غذایی زنان باردار بود. روش کار: در این مطالعه 120 خانم باردار (گروه مداخله: 62 نفر، گروه کنترل: 58) که در هفته 35-16 بارداری که به مرکز مراجعه کرده بودند، وارد مطالعه شدند. با استفاده پرسشنامه پری تست داده‌های دموگرافيك ، شغل ، سن ، مصرف دارو و سطح تحصيلي جمع آوري شد و سوابق غذايي هفتگی جمع آوري شد.سه جلسه مشابه آموزشی هر هفته به مدت 12 هفته برگزار شد.تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS (نسخه 16) انجام شد. یافته‌ها: در گروه مداخله بعد از برنامه آموزشی، تنوع رژیم غذایی (0.0001= p) و میزان دریافت مواد مغذی (0.05>p) بهبود معنی‌داری داشت. نتیجه گیری: آموزش تغذیه می تواند رژیم غذایی زنان باردار را بهبود بخشد.

عنوان انگليسی

Can nutrition education improve nutritional status in pregnant women?

خلاصه انگلیسی

Background: Nutrition during pregnancy affects the health of the mother and the health and development of the fetus. The aim of this study was to evaluate the effect of a nutrition education program on the diet of pregnant women. Methods: A total of 120 pregnant women (intervention group: 62, control group: 58) attending our centre at 16–35 weeks of pregnancy were enrolled in our study. A pretested questionnaire was used to collect data on demographics, job, age, medication use and educational level, and food records were collected weekly. Three similar educational sessions were held each week for 12 weeks. Data analysis was performed using SPSS software (version 16). Results: There were significant improvements in diet diversity (p=0.0001) and nutrient intake (p≤0.05) in the intervention group after the educational program. Conclusion: Nutrition education can improve the diet of pregnant women

نوع سند :مقاله
زبان سند : انگلیسی
نویسنده مسئول :مهسا مهاجری
نویسنده :علی برزگر
نویسنده :علی نعمتی
نویسنده :پگاه رأفتی
ضریب تاثیر و نمایه مجلات:Indexed in: Google Scholar
کلیدواژه ها (انگلیسی):Pregnant, women Nutrition, Education
موضوعات :WD بیماریهای تغذیه و متابولیکی
WP بیماریهای زنان
بخش های دانشگاهی :دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش تغذیه
کد شناسایی :7456
ارائه شده توسط : دکتر علی نعمتی
ارائه شده در تاریخ :31 شهریور 1398 11:06
آخرین تغییر :16 مرداد 1400 12:46

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...