title

چاقی وعوامل ژنتیکی موثر درآن

هوشمندی, سوسن (1396) چاقی وعوامل ژنتیکی موثر درآن. در: سومین کنفرانس ملی تازه های سلولی و مولکولی و اولین سمپوزیوم ژنومیکس و پرو تئو میکس, 26-27 مهر 1396, اردبیل - ایران.

متن کامل

[img]
پیش نمایش
متنی
223kB
[img]
پیش نمایش
تصویر
272kB

خلاصه فارسی

چاقی از عواقب تجمع WAT اضافی است که خطر بیماریهای متابولیسمی را افزایش می دهد .ستوتهای چربی جزء سلولی مرکزی بافت چربی هستند .با این حال، بافت چربی همچنین دارای بخش گی – استرومایی است که حاوی سلول های ایمنی فراوانی همانند ما کرو فاژها وسلول های T می باشد.WAT برای ذخیره سازی و آزادسازی لیپیدها تخصصی شده است در حالی که BAT به طور عمده در گر مازایی دخالت دارد.جالب توجه است که بعضی سلول های چربی سفید می توانند به سلول های چربی بژ تبدیل شوند که فنو تیپی مشابه سلول های چربی قهوه ای دارند . طی توسعه وپیشرفت اضافه وزن وچاقی، ابتدا سلول های چربی اندازهشان (هایپر تروفی )وسپس تعدادشان (هایپر پلازی )افزایش می یابد و مقدارزیادی ماکرو فاژهای نوع M1 را جذ ب می کنند. این امر سبب القاء تغییر در پروفایل تولید آد یبوکین WAT شده وسبب التهاب مزمن در بافت میشود. اختللات ژنتیکی استعداد فرد را برای چاقی در زمینه اویسوژنیک محیطی تنظیم می کند .مطالعه شکلی از چاقی که از یک والد به ارث می رسد ، گواهی قوی برای تنظیم اشتها در استعداد به چاق شدن با مسیر ملانو کورتین- لپتین که نقش درونی در پیام رسانی سیری دارد ، ارائه می دهد . روش کار: یک مطالعه مروری بوده با استفاده از اینترنت، کتب و ژورنالهای معتبر علمی



نوع سند :موضوع کنفرانس یا کارگاه (سخنرانی )
زبان سند : فارسی
نویسنده مسئول :سوسن هوشمندی
کلیدواژه ها (فارسی):چاقی ، بیماریهای متابولیسمی
موضوعات :WQ مامایی
بخش های دانشگاهی :دانشکده پرستاری و مامایی > بخش مامایی
کد شناسایی :9670
ارائه شده توسط : خانم سوسن هو شمندی
ارائه شده در تاریخ :04 بهمن 1396 07:19
آخرین تغییر :04 بهمن 1396 07:19

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...