اسنادی که یکی ازنویسندگان آن "فیروز, فریبرز"می باشد.
تعداد اسناد: 2. فیروز, فریبرز ، نعمتی, علی ، عباسقلی زاده, ناطق (1398) تأثیر موسیلاژ دانه مرو و گیاه اسفرزه بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی، میکروبی و ماندگاري ماست همزده کم چرب پروبیوتیک. مجله سلامت و بهداشت ــ 10 (1). ص.ص.89-108. شاپا 2382-9710 نعمتی, علی ، فیروز, فریبرز (1396) تاثیر موسیلاژ دانه مرو و اسفرزه بعنوان جایگزین چربی در خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست کم چربی همزده پروبیوتیک. کارشناسی ارشد (پایان نامه) دانشگاه آزاد، واحد سراب. |