title

وضعیت نئوفوبی غذا در کودکان اردبیل

مهاجری, مهسا ، برزگر, علی ، نعمتی, علی (1398) وضعیت نئوفوبی غذا در کودکان اردبیل. Nutrafoods ــ 1 . ص.ص.44-48. شاپا 2240-5291

متن کامل

[img]
پیش نمایش
متنی - نسخه چاپ شده
127kB

آدرس اینترنتی رسمی : https://www.nutrafoods.eu/2019/food-neophobia-stat...

خلاصه فارسی

سابقه و هدف: نئوفوبی غذا به معنای عدم پذیرش غذای جدید است که به نظر می‌رسد یک مکانیسم محافظ در برابر غذاهای جدید باشد. هدف از این مطالعه بررسی وضعیت نئو فوبی غذا در کودکان اردبیل بود. مواد و روش‌ها: مطالعه حاضر يك مطالعه مقطعي است كه به منظور ارزيابي وضعيت انزجار غذائی كودكان در سنين 2 تا 6 سال در خانواده‌هاي شهر اردبيل انجام شد. از یک پرسشنامه مربوط به پنج گروه اصلی غذایی  برای ارزیابی نوع نفرت غذایی کودکان استفاده گردید. پرسشنامه حاوی چهار سؤال برای بررسی عوامل مؤثر در نئوفوبیای مواد غذایی تکمیل شد. يافته‌ها: نتايج مطالعه نشان داد كه 52.5٪ (فاصله اطمينان 95٪) كودكان مبتلا به نئوفوبي غذايي بودند.کودکان در این مطالعه نسبت به محصولات لبنی و سبزیجات احساس نئوفوبي غذاي داشتند. والدین اظهار داشتند كه فرزندانشان از خوردن میوه و سبزیجات امتناع می‌ورزند. نتيجه‌گيري: بيش از نيمي از كودكان از نئوفوبي غذايي رنج مي بردند و وضعيت اقتصادي اجتماعي والدين، اشتغال والدين و نوع تغذيه كودكان قبل از سن 2 سالگي از جمله عوامل تاثيرگذار بر نئوفوبي غذايي كودكان در این مطالعه بودند.

عنوان انگليسی

Food neophobia status in Ardabil children

خلاصه انگلیسی

Background: Food neophobia means not accepting a new food, which seems to be a protective mechanism against new foods. The aim of this study was to assess the food neophobia status in Ardabil children. Methods: The present study was a cross-sectional study to assess the situation of children's disgust at two to six years of age in households in Ardabil. A questionnaire relating to five main food groups was used to assess the type of food that was hated. A questionnaire containing four questions was completed to check the factors affecting food neophobia. Results: The results of the study showed that 52.5% (95% confidence interval) of the children were suffering from food neophobia. The children in the study felt more disgusted about dairy products and vegetables. Parents have stated that their children refuse to eat fruit and vegetables. Conclusion: More than half of the children were suffering from food neophobia and the socioeconomic status of parents, parental employment and the type of child feeding before the age of two were among the factors influencing the disgust of children in the study.

نوع سند :مقاله
زبان سند : انگلیسی
نویسنده مسئول :مهسا مهاجری
نویسنده :علی برزگر
نویسنده :علی نعمتی
ضریب تاثیر و نمایه مجلات:Indexed in: Google Scholar
کلیدواژه ها (انگلیسی):food, neophobia, children, Ardabil
موضوعات :WD بیماریهای تغذیه و متابولیکی
WS بیماریهای کودکان
بخش های دانشگاهی :دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش تغذیه
کد شناسایی :12185
ارائه شده توسط : دکتر علی نعمتی
ارائه شده در تاریخ :23 شهریور 1398 09:29
آخرین تغییر :16 مرداد 1400 12:47

فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد

Document Downloads

More statistics for this item...