فرزانه, اسماعیل ، محمدجانی, بتول ، محمدی, فاطمه ، مطلبی, فاطمه ، مهربان, زهرا (1393) بررسي وضعيت مصرف غذاهاي فوري (فست فود) در دانشجويان شهر خلخال. در: ششمین کنگره سالیانه دانشجویی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, 18 آذرماه 93, اردبیل- دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.
متن کامل
|
متنی
- نسخه چاپ شده
556kB |
خلاصه فارسی
سابقه و اهداف: بدون ترديد يكي از عوامل موثر بر سلامت، وضعيت تغذيه است. امروزه با پيشرفت علم و فناوري و صنعت، شيوه ي زندگي تغيير كرده و استفاده از غذاهاي فوري (فست فود) رواج يافته است. پژوهش حاضر با هدف تعيين وضعيت مصرف غذاهاي آماده در بين دانشجويان شهر خلخال صورت پذيرفت. روش بررسي: نوع مطالعه توصيفي و به روش مقطعي بود كه بر روي 150 دانشجو در سطح شهر خلخال انجام شد. و اطلاعات لازم در مورد وضعيت مصرف فست فود در بين دانشجويان با استفاده از يك پرسشنامه، جمع آوري گرديد. يافته ها: يافته هاي به دست آمده از تحقيق نشان داد كه 28% (42 نفر) از افراد مورد مطالعه مرد و72% (108 نفر) زن بودند. با توجه به اطلاعات جمع آوري شده 35% افرادي كه دراين مطالعه از فست فود استفاده مي نمودند نسبت به مواد اوليه مورد استفاده در فست فود آگاهي نداشتند. نتيجه گيري: داده ها نشان مي دهد اغلب، وعده ي مصرف غذاهاي آماده در وعده ي ناهار مي باشد و نخستين اولويت دانشجويان در انتخاب فست فود ها بهداشت مي باشد و به ترتيب به تنوع و قيمت آن توجه مي كنند و حدود نيمي از افراد هزينه اي كمتر از 5000 تومان در هفته صرف خريد فست فود مي نمايند.
نوع سند : | موضوع کنفرانس یا کارگاه (پوستر ) |
---|---|
زبان سند : | فارسی |
نویسنده مسئول : | اسماعیل فرزانه |
کلیدواژه ها (فارسی): | فست فود ، خلخال ، تغذیه |
موضوعات : | WD بیماریهای تغذیه و متابولیکی |
بخش های دانشگاهی : | دانشكده پزشكي > گروه داخلی ، قلب ، عفونی |
کد شناسایی : | 6150 |
ارائه شده توسط : | دکتر فیروز امانی |
ارائه شده در تاریخ : | 26 آذر 1393 10:03 |
آخرین تغییر : | 24 مرداد 1397 10:16 |
فقط پرسنل کتابخانه صفحه کنترل اسناد