title

اسنادی که ساختار سازمانی آنها "دانشكده پزشكي > گروه علوم پایه > بخش تغذیه" بوده و سال انتشار 1391می باشد

یک سطح بالاتر
استخراج به شکل [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
گروه بندی شده با نویسنده | نوع سند | بدون گروه بندی
تعداد اسناد: 8.

حسین خانی, علی ، نعمتی, علی ، ناصرسعید, میترا ، حسین زاده, شهناز ، براک, منوچهر (1391) بررسی ارتباط بین انواع سنگ هاي ادراري با فاکتورهاي تغذیه در بیماران مبتلا به سنگهاي ادراري شهر اردبیل. مجله دانشگاه علوم پزشكي اردبيل ــ 12 (5). ص.ص.65-76. شاپا 2228-7280

شادمان فرد, علی ، نعمتی, علی ، نقی زاده باقی, عباس ، مأذنی, محمد (1391) اثر مکمل یاري آب انار بر استرس اکسیداتیو در مردان جوان. مجله دانشگاه علوم پزشكي اردبيل ــ 12 (5). ص.ص.77-86. شاپا 2228-7280

شادمان فرد, علی ، نعمتی, علی ، نقی زاده باقی, عباس ، مأذنی, محمد (1391) تأثير مکمل آب انار بر استرس اکسیداتیو به دنبال ورزش درمانده ساز. در: اولین کنفرانس بین المللی بیوشیمی فیزیک, 26-24 خرداد 1391, دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.

شادمان فرد, علی ، نقی زاده باقی, عباس ، نعمتی, علی ، مأذنی, محمد (1391) تاثیر آب انار بر فعالیت آنزیم پارااکسوناز-1 به دنبال ورزش درمانده ساز. در: هشتمین كنگره بین‌المللی پزشكی ورزشی ایران , 13-15 اردبیهشت 1391, فدراسیون پزشكی ورزشی جمهوری اسلامی ایران (دانشگاه علوم پزشکی اصفهان).

نعمتی, علی ، اتحاد, غلامحسین (1391) تاثير مکمل ياری اسيدهای چرب 3ω بر وضعيت تغذيه ای آهن در بيماران مبتلا به سرطان معده تحت شيمی درمانی. در: سومین کنگره عناصر کمیاب ایران, 1391/12/10, دانشگاه علوم پزشکی کاشان.

نعمتی, علی ، مهدوی, رضا ، فیضی, ایرج ، امانی, مجتبی ، حضرتی, صادق ، نقی زاده باقی, عباس ، مأذنی, محمد ، امانی, فیروز (1391) اثر مصرف مکمل اسیدهای چرب 3ω روی استرس اکسیداتیو و MMP2 / 9 در بیماران مبتلا به سرطان معده در طول شیمی درمانی. Journal of Animal and Veterinary Advances ــ 11 (11). ص.ص.1858-1863. شاپا 1680-5593

نعمتی, علی ، مهدوی, رضا ، فیضی, ایرج ، نقی زاده باقی, عباس (1391) بررسی اثر مکمل روغن ماهی بر عوارض ناشی از شیمی درمانی در بیماران مبتلا به سرطان معده. مجله دانشگاه علوم پزشكي اردبيل ــ 12 (3). ص.ص.333-342. شاپا 2228-7280

نعمتی, علی ، مهدوی, رضا ، نقی زاده باقی, عباس (1391) مطالعه مورد شاهد از الگوی رژیم غذایی و سایر عوامل خطر برای سرطان معده. Health Promotion Perspectives ــ 2 (1). ص.ص.20-27. شاپا 2228-6497

فهرست در تاریخ 26 / 4 / 1403ایجاد شده است.